20191103Heeswijk Volkel 12Op 73-jarige leeftijd is Hans de Visser overleden. Het onverwachte, droevige nieuws dat Hans, tot het laatst vervuld van hoop, uiteindelijk toch door zijn lichaam in de steek werd gelaten raakt velen van ons heel diep. Een groot verlies voor zijn familie, voor Thea, de dochters Mireille en Christel, partners Patrick en Theo en de kleinkinderen. Hans was 55 jaar aan onze club verbonden, nog steeds inzetbaar en een trouwe supporter. 
Op woensdag 1 juli kan tussen 19.00 en 20.00 uur persoonlijk afscheid genomen worden van Hans, in het Huis van Troost, Prins Willem Alexander Sportpark 1 in Veghel.

Voetballer, bouwer en supporter; Hans was jaren erg actief bij Voetbalvereniging Heeswijk, binnen de lijnen als speler van Heeswijk 1 en 2. Een linkspoot met een snelle rush langs de lijn en strakke voorzetten. Na een stevige knieblessure hield het helaas op. 

Na zijn blessure bleef Hans actief voor de club, als bestuurslid en vooral met de verschillende bouwactiviteiten door de jaren heen. Hans maakte het eerste ontwerp van de tribune op een bierviltje in de kantine. Ook bij de laatste ver- en nieuwbouw heeft Hans een zeer grote bijdrage geleverd. Op een rustige doordachte manier werd de bouw door hem geleid en liet hij iedereen doen waar men het beste in was. Een gerespecteerd en sympathiek leider die binnen de vereniging veel betekende. 

Maar ook als supporter stond Hans elke zondag langs de lijn. Dat was ook al sinds jaren het geval op andere momenten als zijn kleinkinderen moesten spelen. De trotse en geliefde opa langs de lijn, bij zowel onze club als bij buurvereniging Avesteyn, om de aandacht voor de kleinkinderen goed te verdelen. 

Wij gaan Hans erg missen. Maar zeker zullen Thea en alle directe naasten het grote gemis en het verdriet een plek moeten zien te geven. Wij wensen allen hier heel veel sterkte bij.  

Vrijdag 3 juli om 10.30 uur is een afscheidsdienst in besloten kring in het Huis van Troost in Veghel.

Namens het bestuur, staf en spelers, bestuur ZesKamp, vrijwilligers, leden, stichting vrienden en supporters van VV Heeswijk.

Peer Verkuijlen, voorzitter