Cor PasOp 88-jarige leeftijd is Cor van der Pas overleden. Cor was vanaf het eerste uur van de oprichting van VV Heeswijk actief en betrokken bij de club. Vele jaren speelde Cor samen met zijn broers in het eerste team.


Er wordt afscheid genomen op dinsdag 4 februari om 12.00 uur in de aula van het crematorium, Belgenlaan 11 in Uden. Maandagavond 3 februari om 19.00 uur is een avondwake in Laverhof, in de kapel van de Bongerd, Zijlstraat 1 in Heeswijk-Dinther. Iedereen is welkom.  

Jarenlang was Cor heel nauw bij de club betrokken. Bijna 70 jaar lid. In 2011 werd Cor voor zijn 60-jarig lidmaatschap in het bijzonder gehuldigd bij het 60 jarig bestaan van de vereniging. Het voetbal is ook in de familie gebleven. Kinderen en kleinkinderen zijn veel op het sportpark te vinden en spelen veelal net als Cor een aardige partij mee. Cor was fanatiek, zeer sportief en een gedreven speler. Een kleine dribbelaar die zeer belangrijk was voor het team. Maar ook voor de club. Zeer betrokken, vaak mee aan het werk geweest bij de nodige bouwklussen en andere werkzaamheden. Maar vooral de laatste jaren als trouwe supporter bij zijn kinderen en kleinkinderen. Vooral zij, maar wij allen zullen hem missen. 

Kinderen, kleinkinderen en alle aanverwanten wensen wij veel sterkte met het verlies van Cor.

Namens het bestuur, jeugdbestuur, vrijwilligers, leden, stichting vrienden en supporters van VV Heeswijk.

Peer Verkuijlen, voorzitter