Martijn van der Ven trainerNaast de samenwerking tussen de meidenteams van Voetbalvereniging Heeswijk en RKSV Avesteyn, gaan ook de vrouwenteams komend seizoen de krachten bundelen. Een unieke samenwerking tussen twee vrouwenteams, die jarenlang tégen elkaar hebben gespeeld.

In het afgelopen seizoen (2016-2017) hebben alle meidenteams van Voetbalvereniging Heeswijk en RKSV Avesteyn voor het eerst in samengestelde teams gevoetbald. Deze samenwerking krijgt komend seizoen vervolg. Naast de meidenteams, zijn ook de Vrouwen 30+ onlangs samengevoegd en nu volgen dus ook de vrouwenteams. De beide eerste teams worden samengevoegd, waaruit vervolgens een eerste en een tweede elftal volgt.

Van veldindelingen tot trainingen en van tenues tot wedstrijdindelingen, alle voorbereidingen worden getroffen. Inmiddels is ook een trainer aangesteld. Zijn naam is Martijn van de Ven (36) uit Berlicum. Hij heeft jarenlang het vrouwenteam van BMC 1 getraind en was nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze ziet hij in de samenwerking die komend seizoen tussen VV Heeswijk en Avesteyn van start gaat.

Voorzitters Joep Adank (Avesteyn) en Peer Verkuijlen (Heeswijk) hebben vertrouwen in deze samenwerking: “Met deze samenwerking geven we meer mogelijkheden aan speelsters om op hun eigen niveau te voetballen. Dit is een mooi vervolg op de samenwerking die tussen de meidenteams al loopt. We wensen alle vrouwen veel voetbalplezier en succes het komend seizoen!”