ToonHabraken3

Van de familie Habraken kwam geheel onverwacht het droevige nieuws dat Toon Habraken afgelopen dinsdag 29 september vrij plotseling is overleden. Toon was 90 jaar en zou op 7 oktober 91 jaar worden. Meer dan 64 jaar van zijn leven was hij betrokken bij onze club. Tot slechts een paar maanden geleden troffen we Toon bij de uit- en thuiswedstrijden steevast langs de lijn als trouwe supporter van VV Heeswijk en in het bijzonder van het eerste team. Tijdens de rust ergens in de luwte een kopje koffie en na de wedstrijd 'n borrel, daar genoot hij van.

Rouwkaart

Toen het met zijn gezondheid wat minder ging lukte het niet meer en hebben we met eerbetoon Toon in het zonnetje gezet als meest trouwe supporter. Ook werden zijn jarenlange grote verdiensten voor de club nog eens gemeld. Daarbij was hij zichtbaar aangedaan en zeer vereerd. We zullen Toon zeer missen en met waardigheid afscheid van hem nemen. De familieleden en alle nauw betrokken nabestaanden wensen wij veel sterkte met het verlies van deze mooie, sympathieke persoon zoals Toon was en zoals we hem zullen blijven herinneren.

Op dinsdag 6 oktober is er om 19.00 uur een avondwake in de St. Willibrorduskerk in Heeswijk. Op woensdag 7 oktober zal om 11.15 uur afscheid genomen worden van Toon in het crematorium in Uden.

Namens het bestuur, jeugdbestuur, vrijwilligers, leden, stichting vrienden en supporters van VV Heeswijk.
Peer Verkuijlen, voorzitter