logoVVHeeswijkVrijdagavond werd er weer een coronapersconferentie gehouden door ons demissionair kabinet. De boodschap die verkondigd werd heeft helaas ook weer consequenties voor de voetbalsport en onze voetbalclub.

Belangrijkste mededeling:
Er mag voorlopig GEEN publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden én trainingen.

Belangrijkste is natuurlijk dat er nog altijd wel gevoetbald mag worden door onze leden, helaas voorlopig dus even zonder publiek langs de lijn. Op de site van de KNVB staat het volgende te lezen:

Vrijdagavond heeft het kabinet bekendgemaakt dat met de nieuwe coronamaatregelen toeschouwers niet langer zijn toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen.

Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand. De personen die functioneel noodzakelijk zijn voor deze wedstrijden, zoals scheidsrechters, vrijwilligers, begeleiders en rij-ouders, houden toegang tot de accommodaties.

Verder blijven de regels in de kantine en binnenruimtes zoals ze waren. Dus toegang is mogelijk mét scanning van QR-code. De kantine is tot maximaal 20:00 uur geopend.

Wat één en ander betekent voor de Algemene Ledenvergadering daar komen we zo spoedig mogelijk op terug. Houd onze website in de gaten.

En zoals altijd: blijf thuis bij klachten en laat je zo nodig testen!

Check voor alle regels, voorschriften en adviezen rondom de coronapandemie de site van Rijksoverheid of de KNVB.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Heeswijk