20190526 192828Het zal niemand zijn ontgaan dat er afgelopen week weer een coronapersconferentie is geweest. Het demissionair kabinet kondigde nieuwe maatregelen aan. We kunnen gelukkig blijven voetballen, maar toch dient eenieder die ons sportpark dit weekend bezoekt rekening te houden met een aantal maatregelen die we als club hebben moeten nemen.
Voorzitter Maarten Lucius legt uit.  

Beste leden, vrienden, sponsoren en bezoekers van VV Heeswijk

We zijn er nog niet!!
Zoals iedereen de afgelopen tijd ongetwijfeld heeft meegekregen, stijgt het aantal coronabesmettingen weer in rap tempo. Door deze stijging heeft het demissionair kabinet besloten de coronamaatregelen aan te scherpen. VV Heeswijk neemt naar aanleiding hiervan zijn verantwoordelijkheid en we vragen ook onze leden en bezoekers dit te doen.

Coronatoegangsbewijs
Vanaf zaterdag 6 november 2021 is er een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig op onze voetbalclub. Voor binnenruimtes (kleedkamers, het toilet en de bestuurskamer) en het buitenterras is een CTB verplicht vanaf 18 jaar. Voor het horecagedeelte van onze accommodatie is vanaf 13 jaar een CTB verplicht. De check vindt plaats bij de ingang van onze kantine.

Je kunt drie soorten coronabewijzen maken met de coronacheck-app: een testbewijs (niet ouder dan 24 uur), een herstelbewijs en een vaccinatiebewijs. Wanneer je één van bovenstaande bewijzen niet kunt tonen, mag je momenteel onze binnenruimtes en/of terras helaas niet bezoeken.

Respect
We rekenen op ieders medewerking en begrip, en danken onze vrijwilligers en medewerkers die meewerken om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Wij vragen daarom aan eenieder deze mensen met respect te behandelen en aan te spreken!

Wellicht ten overvloede: blijf thuis bij klachten en laat je zo nodig testen! We vertrouwen op ieders begrip en samen zien we uit naar een fijn restant van het voetbalseizoen.

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur VV Heeswijk

Maarten Lucius,

Voorzitter | VV Heeswijk