20190526 192828Als het aan het bestuur van VV Heeswijk ligt wordt Maarten Lucius de nieuwe voorzitter onze voetbalvereniging. Het bestuur zal tijdens de komende ledenvergadering Maarten voordragen als kandidaat. De voorzitter van de vereniging moet door de leden gekozen worden. De huidige voorzitter Peer Verkuijlen heeft inmiddels een jaar geleden laten weten na 13 jaar te gaan stoppen. Vanwege de coronacrisis, die begin dit jaar begon en de lastige periode die daarop volgde, werd besloten om nog even te wachten met de voorzitterswisseling.

In het voorjaar van 2021 hoopt het bestuur de onlangs uitgestelde ledenvergadering te kunnen organiseren. Tot die tijd blijft Peer Verkuijlen als voorzitter actief. 

Inmiddels heeft het bestuur wel al besloten om Maarten als vicevoorzitter te benoemen.

Het bestuur is blij dat Maarten kandidaat is voor de opvolging. Er zal dan ook vanuit het bestuur een overtuigende en unanieme voordracht volgen aan de leden. De verwachting is dat ook de leden blij zullen zijn met deze geschikte kandidaat. Maarten is vanaf de jeugd lid van onze club en al vele jaren zeer actief als vrijwilliger in diverse functies. Tot nu toe was Maarten voorzitter van de Jeugdcommissie en vanuit die rol ook al lid van het hoofdbestuur.