logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

logo-dijkhoff
vikinglogo

Informatie over de nieuwe app Wedstrijdzaken & Voetbal.nl

Vanaf seizoen 2017-2018 kan ieder lid (speler of staf) via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Dit geldt ook voor de app van Voetbal.nl. Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Lees meer...

“Verfsels en Krabbels” Expositie in de kleedkamers van onze club

NicoExpoNico van Doorn is vrijwel heel zijn werkzame leven in de verfindustrie actief geweest in velerlei functies zowel nationaal en internationaal. Toch zag hij kans om eind jaren ‘70, rond zijn 40ste, nog de 5 jarige avondopleiding aan de Academie voor Industriële Vormgeving te Eindhoven -nu Design Academy-, met goed gevolg af te sluiten in de vakken schilderen en grafiek.

Lees meer...

Scoor een luxe BBQ pakket & ondersteun de jeugd van vv Heeswijk !

FlyerBBQIn samenwerking met Slagerij Meat Story organiseert vv Heeswijk een BBQ actie ! Wat krijgt u en hoe helpt u vv Heeswijk? Voor € 22,50 krijgt u een uitgebreid BBQ pakket t.b.v. 4 volwassenen (gewicht +/- 1.500 gr. topkwaliteit vlees) Van de opbrengst gaat € 5 per pakket naar vv Heeswijk om onze jeugdafdeling financieel te ondersteunen.

Lees meer...

Nieuwe trainer 2e team is Erwin Konings

Ewin KoningsKomend voetbalseizoen zal Erwin Konings (40) de trainer/coach zijn van het 2e team bij Voetbalvereniging Heeswijk. Hij zal dit combineren met zijn werk bij Heesakkers Beton in Veghel en zijn gezin met Saskia en de vier kinderen Sven(10) Dana(8) Lars(6) en Luc (10 maanden). Bij VV Heeswijk is Erwin meer dan bekend.

Lees meer...

Na 17 jaar vlaggen stopt Richard ermee

AfscheidRichardRichard van Zoggel "strijkt de vlag". Ruim 17 jaar is Richard als assistent-scheidsrechter ten dienste van het 1e team actief. Nu heeft hij besloten er mee te stoppen. Voetbalvereniging Heeswijk was zeer te spreken over deze prestatie en heeft Richard samen met de selectie teams en een massa mensen bij de laatste wedstrijd nog eens in het zonnetje gezet.

Lees meer...