logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Zesde ronde obligaties: nummers bekend

DSC03923headerIn 2010 werden door onze vereniging obligaties uitgegeven omdat we financiële steun nodig hadden voor de noodzakelijke nieuwbouw en verbouw van onze accommodatie. Er werden bijna 500 obligaties van elk € 100 uitgegeven. Wij zijn de obligatiehouders nog steeds dankbaar voor de steun. Daarmee werd niet alleen de uitvoering van onze plannen mede mogelijk gemaakt maar ook een groot enthousiasme en binding met onze club getoond.

Lees meer...

Uitnodiging ledenvergadering 2018

club foto entree voetbalvereniging heeswijk uit heeswijk dintherDonderdag 8 november vindt in de kantine van VV Heeswijk de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Voor alle leden een mooie gelegenheid om mee te praten, mee te denken en mee te discussiëren over onze voetbalclub. LEES HIER de notulen van de ledenvergadering van vorig jaar. Voor de agenda lees verder.

Lees meer...

Toch veilige korrels op kunstgrasveld!

Foto KunstgrasEr komen toch geen rubberkorrels van vermalen autobanden op het nieuwe kunstgrasveld van onze voetbalclub. Voorzitter Peer Verkuijlen reageert donderdag in het Brabants Dagblad: "Wij zijn hier absoluut blij mee. Het is ook prima dat we het nu al weten. Dan hoeven we geen actie meer te voeren richting raadsvergadering."
LEES HIER het volledige artikel zoals gepubliceerd op de site van het Brabants Dagblad.

Kunstgraskwestie op Dtv

DTVDtv heeft woensdagavond aandacht besteed aan de onvrede die leeft bij voetbalclubs Heeswijk en Avesteyn over de plannen voor de vernieuwing van de kunstgrasvelden bij beide voetbalclubs. Dinsdagavond bleek tijdens een commissievergadering in het Gemeentehuis in Heesch dat Heeswijk en Avesteyn gesteund worden in hun protest tegen gebruik van rubberkorrels op de kunstgrasvelden. KLIK HIER voor het item dat woensdagavond te zien was in Dtv nieuws.    

 

 

 

Jumbo plaatjesactie van start!

Jumbo plaatjesactie kopieVanaf 10 oktober kunnen er weer voetbalplaatjes gespaard worden bij Jumbo Heeswijk-Dinther! Alle talenten van onze voetbalclub werden de afgelopen weken vastgelegd op de gevoelige plaat en het resultaat mag er wezen. Bij besteding van 10 euro aan boodschappen krijg je één setje voetbalplaatjes. Ook zijn er spaarversnellers met artikelen waar je een extra setje voetbalplaatjes bij krijgt. Zit er tussen jouw voetbalplaatjes een plaatje met een gouden bal, lever deze dan in bij de Jumbo en krijg in ruil twee toegangskaartjes voor De Efteling. Maar dat alles is natuurlijk bijzaak! Spaar, ruil en zorg dat je je boek vol krijgt!   

 

 

Protest bij gemeente tegen gebruik rubberkorrels op nieuw kunstgras

Foto KunstgrasDe kunstgrasvelden bij Heeswijk en Avesteyn worden vervangen. Daar zijn we blij mee. Maar dat de gemeente van plan is om weer dezelfde soort rubberkorrels te gebruiken is onbegrijpelijk na alles wat er eerder al over is gezegd en wat er is gebeurd.
Heeswijk en Avesteyn trekken samen op en hebben een protestbrief geschreven naar de gemeente en de politiek. In de brief wordt gezegd dat het pijnlijk is dat we als vereniging bij de gemeente moeten strijden voor een veilige leefomgeving, gezondheid en milieu. De gemeente is daar met ons verantwoordelijk voor maar dat lijkt niet zo.
Lees verder voor de belangrijkste punten uit de opgestelde brief. 

Lees meer...

Stand van zaken vervanging kunstgrasveld

Foto kunstgrasVandaag (4 oktober 2018) verscheen er een artikel in het Brabants Dagblad over de stand van zaken rondom de vervanging van het kunstgrasveld van onze voetbalclub. In het kort komt het er op neer dat onze voetbalclub (en ook de buren van Avesteyn) niet blij is met de plannen van de Gemeente Bernheze. Lees verder voor het gehele artikel.

Lees meer...

Binnenkort

facebook