logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

 

logo-dijkhoff

In vakantieperiode is Martien van Druenen overleden

Martien van DruenenNu bij de start van het nieuwe voetbalseizoen willen wij mededelen dat tijdens de zomerstop Martien van Druenen is overleden. Martien werd 91 jaar. Onder meer als scheidrechter, jeugdleider, bestuurslid en bij de zomeravondcompetitie was Martien vele jaren in touw voor onze vereniging. Tot het laatst bleef hij de vereniging trouw bezoeken als supporter van de club. Wij willen onze dank en waardering uitspreken voor hetgeen Martien al die jaren heeft gedaan. Aan de naaste familie en alle nabestaanden hebben wij onze condoleance overgebracht en hen veel sterkte toegewenst. 

Namens het bestuur, leden en Vrienden van Voetbalvereniging Heeswijk

Aankondiging plaatjesactie Jumbo

Het is zeven jaar geleden dat we bij vv Heeswijk een heel mooi album met al onze leden erin hebben gemaakt.  Dat gebeurde in de vorm van een voetbalplaatjesactie waarbij foto’s als plakstickers gespaard konden worden van alle leden per team van onze club. Die foto’s werden in een mooi opgemaakt album geplakt. Het werd een groot succes met als resultaat een mooi album voorzien van alle teams met alle spelers erin.

Lees meer...

Innen contributie

In de week van 27 augustus innen we de contributie van seizoen 2018/2019. Op de pagina Ledenmutaties vind je hier meer informatie over.

Het hoofdbestuur

Walking Football in Heeswijk-Dinther

walking football foto2824“Tempo omhoog” en “Niet wandelen!” zijn kreten die je doorgaans wel eens hoort in het voetbal. Maar niet bij het Walking Football (wandelvoetbal). Een nieuw soort voetbal waar steeds meer 50-plussers aan meedoen. Wilt u ook eens een balletje trappen, maar wel op een rustig tempo? Sluit u dan aan bij het Walking Football in Heeswijk-Dinther!

Lees meer...

Vacatures

In dit bericht vind je alle vacatures die we op dit moment hebben. Heb je interesse, neem contact op!

Lees meer...

Arno van der Pas is overleden

ArnovandePasIn januari van dit jaar werd aan Arno de Pluim van de Club uitgereikt vanwege zijn jaren lange verdiensten en grote betrokkenheid bij onze vereniging. Een bijzondere emotionele gebeurtenis die veel indruk op hem en al zijn naasten maakte evenals bij de vele aanwezigen van de vereniging. Arno was toen al ernstig ziek en heeft de strijd helaas niet mogen winnen. Afgelopen donderdag 21 juni is hij op 58 jarige leeftijd overleden.

Arno was bijna 50 jaar lid van voetbalvereniging Heeswijk. Hij was vele jaren actief als keeper, jeugdleider, scheidsrechter en huisschilder. Zijn overlijden is een groot verlies voor allen in het bijzonder voor zijn moeder, broer en zussen en aanverwanten. Wij wensen hen allen heel veel sterkte.

Maandagavond 25 juni is er om 19.00 uur een avondwake in de parochiekerk H. Willibrordus in Heeswijk. Op dinsdag 26 juni is ook in deze kerk om 10.30 uur een uitvaartdienst om afscheid te nemen van Arno. Iedereen is daarbij zeer welkom.

Namens bestuur, leden en vrienden van Voetbalvereniging Heeswijk

Vertrouwenscommissie en reglement

VV Heeswijk wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de vereniging. Met elkaar doen we er alles aan om grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. De praktijk binnen diverse sportverenigingen heeft uitgewezen dat er momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag niet kon worden voorkomen. Binnen VVHeeswijk willen wij dit graag voor zijn. Dat is dan ook één van de redenen waarom binnen VVHeeswijk twee vertrouwenscontactpersonen zijn aangesteld. Zij willen fungeren als een centraal aanspreekpunt om zo met elkaar te zorgen dat de wijze waarop we binnen de club met elkaar omgaan respectvol en veilig is.

Lees meer...

Binnenkort

facebook