logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

 

logo-dijkhoff

Vacatures

In dit bericht vind je alle vacatures die we op dit moment hebben. Heb je interesse, neem contact op!

Lees meer...

Arno van der Pas is overleden

ArnovandePasIn januari van dit jaar werd aan Arno de Pluim van de Club uitgereikt vanwege zijn jaren lange verdiensten en grote betrokkenheid bij onze vereniging. Een bijzondere emotionele gebeurtenis die veel indruk op hem en al zijn naasten maakte evenals bij de vele aanwezigen van de vereniging. Arno was toen al ernstig ziek en heeft de strijd helaas niet mogen winnen. Afgelopen donderdag 21 juni is hij op 58 jarige leeftijd overleden.

Arno was bijna 50 jaar lid van voetbalvereniging Heeswijk. Hij was vele jaren actief als keeper, jeugdleider, scheidsrechter en huisschilder. Zijn overlijden is een groot verlies voor allen in het bijzonder voor zijn moeder, broer en zussen en aanverwanten. Wij wensen hen allen heel veel sterkte.

Maandagavond 25 juni is er om 19.00 uur een avondwake in de parochiekerk H. Willibrordus in Heeswijk. Op dinsdag 26 juni is ook in deze kerk om 10.30 uur een uitvaartdienst om afscheid te nemen van Arno. Iedereen is daarbij zeer welkom.

Namens bestuur, leden en vrienden van Voetbalvereniging Heeswijk

Vertrouwenscommissie en reglement

VV Heeswijk wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de vereniging. Met elkaar doen we er alles aan om grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. De praktijk binnen diverse sportverenigingen heeft uitgewezen dat er momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag niet kon worden voorkomen. Binnen VVHeeswijk willen wij dit graag voor zijn. Dat is dan ook één van de redenen waarom binnen VVHeeswijk twee vertrouwenscontactpersonen zijn aangesteld. Zij willen fungeren als een centraal aanspreekpunt om zo met elkaar te zorgen dat de wijze waarop we binnen de club met elkaar omgaan respectvol en veilig is.

Lees meer...

Talenten van toen: Ron Heesakkers

RonH Top OssNa de vele leuke reacties op het interview met oud-profvoetballer Peter van der Leij volgt nu een interview met een andere, voor velen bekende (Heeswijkse) oud-profvoetballer. Want wie door onze mooie kantine rondwandelt en zijn ogen goed laat rondgaan, ziet er veel portretten hangen. En dat zijn allemaal foto’s van voetballers die bij ons zijn opgeleid en ook gespeeld hebben, om daarna in het betaalde voetbal te spelen. Vroeger hadden we dus ook al zeer goede trainers en leiders, net als tegenwoordig. Deze keer in de spotlights: Ron Heesakkers.

Lees meer...

Avondwake en afscheidsdienst Joost

KaartJoostvoorkant1Voetbalvereniging Heeswijk heeft de rouwkaart van Joost van Beekveld ontvangen. We delen deze daarom in dit bericht. De avondwake is donderdag 8 maart om 19.00 uur in de Heeswijkse kerk. Op vrijdag is de afscheidsdienst, om 11.30 uur in het crematorium te Beuningen.

Lees meer...

Binnenkort

facebook