logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

 

logo-dijkhoff

Talenten van toen: Ron Heesakkers

RonH Top OssNa de vele leuke reacties op het interview met oud-profvoetballer Peter van der Leij volgt nu een interview met een andere, voor velen bekende (Heeswijkse) oud-profvoetballer. Want wie door onze mooie kantine rondwandelt en zijn ogen goed laat rondgaan, ziet er veel portretten hangen. En dat zijn allemaal foto’s van voetballers die bij ons zijn opgeleid en ook gespeeld hebben, om daarna in het betaalde voetbal te spelen. Vroeger hadden we dus ook al zeer goede trainers en leiders, net als tegenwoordig. Deze keer in de spotlights: Ron Heesakkers.

Lees meer...

Avondwake en afscheidsdienst Joost

KaartJoostvoorkant1Voetbalvereniging Heeswijk heeft de rouwkaart van Joost van Beekveld ontvangen. We delen deze daarom in dit bericht. De avondwake is donderdag 8 maart om 19.00 uur in de Heeswijkse kerk. Op vrijdag is de afscheidsdienst, om 11.30 uur in het crematorium te Beuningen.

Lees meer...

Voetbalvereniging treurt om overlijden van Joost van Beekveld

JoostvanBeekveldZondag 4 maart kantine geopend voor herdenking

Een paar dagen na het vreselijke nieuws over het overlijden van Joost van Beekveld blijft het ongeloof bestaan hoe dit heeft kunnen gebeuren. Joost is afgelopen donderdag 1 maart op 21-jarige leeftijd overleden. Vanaf de pupillen is Joost bij de club en hij maakte de laatste jaren deel uit van de selectie als speler van het 2e team. Een hele goede voetballer die we als club graag ook in het 1e team hadden staan, maar daar lag zijn ambitie niet.

Lees meer...

Sponsor- en vriendenavond geannuleerd

Beste en gewaardeerde sponsoren, vrienden en vrijwilligers van Voetbalvereniging Heeswijk,

Wij hebben u uitgenodigd voor iets dat een mooie avond zou moeten worden met als hoofdgast Frits van Eerd, op vrijdag 2 maart. Tot onze zeer grote spijt en nog veel groter verdriet moeten wij u melden dat deze avond niet door kan gaan. Een meest denkbare dramatische reden is de aanleiding.

Lees meer...

Arno van der Pas krijgt eretitel Pluim van de Club

Nieuwjaarsreceptie2018vvHeeswijkArnoDe Pluim van de Club is voor het jaar 2017 toegekend aan Arno van der Pas (58). De jaarlijkse eretitel van de vereniging werd aan Arno toegekend vanwege zijn jarenlange inzet waarmee hij zich bijzonder verdienstelijk maakt voor de club. Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst is de oorkonde aan Arno uitgereikt.

Lees meer...

Voetbalvereniging Heeswijk trekt Stef Sijbers aan als nieuwe hoofdtrainer

Stef Sijbers (46) wordt per augustus 2018 de nieuwe hoofdtrainer van onze voetbalvereniging. Sijbers is de opvolger van Marc van de Ven die in 2018 na vijf seizoenen Heeswijk gaat verlaten. Ons vaandelteam speelt al enkele jaren in de 2de klasse KNVB en wil zich daar zeker in blijven manifesteren, waarbij stiekem ook wel gedacht wordt aan promotie. Iets dat al een paar keer net niet lukte.

Lees meer...

Van Tilburg Mode & Sport nieuwe kledingsponsor VV Heeswijk

SponsorcontractVanTilburgVoetbalvereniging Heeswijk heeft voor de komende 3 jaren een sponsorcontract met Van Tilburg Mode & Sport uit Nistelrode. Daarmee is dit wijd en zijd bekende familiebedrijf als kledingsponsor verbonden aan de club. “We hebben in goed overleg een mooi contract kunnen opstellen. Daar zijn we als vereniging heel blij mee. Een mooie bijkomstigheid is dat hiermee de sponsoring binnen de gemeente blijft,” aldus voorzitter Peer Verkuijlen.

Lees meer...

Binnenkort

facebook